Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής, αλλιώς η ThessNut δεν μπορεί να αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία, ειδάλλως η επιστροφή δεν θα μπορέσει να γίνει δεκτή.

Για την επιστροφή ή ανταλλαγή προϊόντος, επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα αποστολής. Μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, επιβαρυνόμαστε εμείς τα έξοδα αποστολής.
Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail για να αντικαταστήσουμε το προϊόν σας άμεσα.

Για αποστολές εξωτερικού δεν γίνονται δεκτές επιστροφές.

– Άρνηση Παραλαβής Δέματος

Ο πελάτης οφείλει να παραλάβει το δέμα που έχει παραγγείλει με εξόφληση αντικαταβολή, βάση νομοθεσίας που προστατεύει τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν τον ικανοποιεί μπορεί βεβαίως στην συνέχεια (εντός 10 ημερών) να το επιστρέψει.

Σε περίπτωση που, για οποιαδήποτε λόγο, ένα δέμα δεν γίνει δεκτό ή δεν το παραλάβει ο παραλήπτης με ευθύνη του, θα κληθεί να πληρώσει το συνολικό κόστος των μεταφορικών της αποστολής και επιστροφής του δέματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί διαδικασία διεκδίκησης των χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της όλης διαδικασίας διεκδίκησης τους.